Archives

Aandrijftechniek

Aandrijftechniek

Wij leveren o.a. electromotoren, motorreductoren, trilmotoren, trommelmotoren en aandrijfcomponenten van diverse merken.

 

Appendages

Appendages

Wij leveren afsluiters, terugslagkleppen, regelkleppen, flowmeters van diverse merken. Ook voor een stukje maatwerk bent u bij ons op het juiste adres

Pompen

Pompen

Wij leveren, installeren en repareren dompelpompen, droogopgestelde pompen, zelf aanzuigende pompen, verdringerpompen e.d. voor de meest diverse toepassingen in o.a. visserij, levensmiddelenbranche, rioolgemalen, afvalwaterzuiveringen, schelpdierenbranche en weg- en waterbouw.

OZON en UV-techniek

OZON en UV-techniek

Wij zijn leverancier voor ozon- en UV apparatuur van het fabricaat Wedeco, daarnaast onderhouden en repareren wij ook installaties van andere merken zoals Wallace& Tiernan, Berson e.d.

Besturingstechniek

Besturingstechniek

Wij ontwerpen en bouwen elektrotechnische en pneumatische installaties. Deze installaties bouwen we klant specifiek, dus voor iedere toepassing is een oplossing te bedenken/realiseren. Van een simpele motoraansturing of pompregeling tot de besturing van een complete verwerkingslijn kunt u bij ons terecht